(Startpagina) (PPfoto.nl) (Beeldbank Dinteloord)
Beste bezoekers, welkom op de webpagina van Piet Pietjouw fotografie uit Dinteloord.

De naam Pietjouw kennen de meeste (oud) chauffeurs nog wel, Piet was vroeger zelf vrachtwagen chauffeur in het bedrijf van zijn vader. Door omstandigheden moest Piet van de vrachtwagen af en de trek naar het transport is altijd gebleven, Piet besloot zijn hobby fotografie om te zetten naar beroepsfotografie. (Zie ook de foto`s op deze pagina en elders op de website.)

Piet maakt foto`s van de huidige transportbedrijven en wagens waar  u op deze pagina diverse foto`s van kunt bekijken, of een mooie fotoserie van uw eigen truck als kado voor u zelf of om weg te geven, of een mooie foto bij het 12, 25 of 40 jaar jubileum van uw werknemer of bestaan van uw bedrijf.

Maar ook voor bruiloften, portretfotografie, familiefoto`s kunt u bij Piet Pietjouw terecht.

Piet verzorgt ook het aanleveren van de foto`s van deze website van bedrijven die inmiddels niet meer bestaan maar ook uit oude archieven van bedrijven die graag hun foto`s hier geplaatst willen zien, waar inmiddels al enkele van op de oudedafsite staan zoals bv J Elenbaas uit Poortvliet .

Contact info; Piet Pietjouw, info@ppfoto.nl of  tel 0167-522783 Fax 0167-522915 , mobiel 0653-429168.

 

 

Piet Pietjouw professionele fotografie

Professionele truck fotografie

Ook voor portretfotografie

Bruiloft fotografie

Familie foto`s

Oude nostalgische foto`s van het plaatsje Dinteloord

Deze website met de vele mooie oude nostalgische foto`s van een ver verleden werd ook o.a door Piet Pietjouw tot stand gebracht. Piet levert vele mooie nostalgische foto`s voor deze website waar u als lezer veel kijkplezier aan heeft. Er komen nog vele mooie foto`s vanuit een ver verleden op deze site te staan.