(Start) (Index linkenpagina)

Op deze pagina vind u de zakelijke verwijzingen van bedrijven die wat kunnen betekenen voor uw oldtimer.

Ook de link van uw bedrijf hier? Klik dan hier.

 

 

 

Autoryma Uw adres voor reparatie en restauratie voor uw klassieke legervoertuigen.
Bedfordhouse De site van Jan van Geffen, op deze site vind u onderdelen en andere Bedford informatie.
Besko Voor uw Legerdaf trucks en meer
Casu Utrecht Bedrijf voor ijken van uw tachograaf en km teller, en het nieuw leveren en repareren van de thermostaatdraad van uw koelwatertemperatuurmeter ook voor de grotere klokken.
Dafmotoren.nl Link naar site met specificaties voor uw DAF dieselmotor en bijzonderheden.
D. van Dam Dit bedrijf levert onderdelen voor Daf trucks en andere truckmerken, maar ook complete auto`s.
Dk Autoglas voor oldtimers Dit bedrijf maakt u voorraam of andere ruiten na ook bij geen origineel exemplaar dmv een zelfgemaakte mal.
Flevoservice Uw APK truck keuringstation en onderhoud  voor uw ( klassieke) truck.   
Handelsonderneming-Beugeling Dit bedrijf levert stapelkratten, ideaal met de restauratie van de truck om alles op volgorde in de kratten te kunnen leggen.
Gorubber Voor uw raamrubbers, slijpschijven,lamellenschijven, en motip producten voor het opknappen van uw oldtimer.
Hofstra Tijnje Dit bedrijf levert o.a remontluchters, assteunen, truckspiegels en meer voor zeer leuke prijzen en ook gereedschap enz..
Van Summeren Onderdelen voor o.a uw Daf, Scania en andere oldtimer trucks , afsleepdiensten nationaal en internationaal en verkoop van meerdere type`s oldtimer vrachtwagens.
Oldtimerbanden Banden voor oldtimers.
Ruplo Indien u de brandstoftank lek heeft en u wilt niet lassen kunt u een speciale coating een nieuwe plaat lijmen over het lekke gedeelte van uw brandstoftank, ook meerdere coatings voor andere doeleinden.
Rustbuster. Een link naar een site met veel info over lassen en meer een must voor bezitters van klassieke auto`s en trucks.
Technirub Bedrijf gespecialiseerd in rubbers.
Truckmex Voor elektra , compressor koelboxen, koelkastjes, magnetron, omvormers,  koffiezetters,  (cabine)verlichting  en 27 mc  en dat  allemaal 12/ 24 volt  voor cabine / camper en nog veel meer. NIEUW NIEUW
Trucksplaza Trucksplaza is een verzamel site waar ook door diverse bedrijven klassieke wagens worden aangeboden.
Volvo en Scania restauratie Een bedrijf (Leo Bol)dat o.a Volvo F88 (nieuwe) onderdelen levert en ook diverse onderdelen voor de klassieke Scania`s.
Wifocarr en truck shop Wifocarr levert onder meer oude en nieuwe truckparts voor uw klassieke truck en tevens carrosseriebedrijf.